top of page
Squash Soup

VOEDINGSBEGELEIDING

Wil jij graag iets veranderen aan jouw eetpatroon omdat dit ongewenste impact heeft op jou en zelfs je omgeving?

In de veilige omgeving van de praktijk proberen we een duidelijk zicht te krijgen op jou eetgewoontes en welke doelen jij hierbij voor jezelf wilt stellen op jouw tempo

Werkwijze

Aan de hand van observatie leren we wat eten betekent voor jou en hoe je voeding vertrouwt en aangenaam kan maken. We stellen je sensorisch profiel op, formuleren advies, ontwikkelen gewenning en begeleiden dit op maat van jou en van je gezin.

Tarief

Sessie van één uur:

• in de praktijk: 60 euro

• online: 60 euro

• aan huis: 60 euro + kilometervergoeding

Contact

Om een afspraak te boeken of meer informatie aan te vragen, kunt u mailen of bellen (+32478755460).

Casussen

"Pieter eet al sinds hij klein is enkel witte boterhammen met choco. Omdat hij vaak geconstipeerd is neemt hij medicatie opdat dit gemakkelijker zou verlopen. Pieter wil hier nu echt iets aan veranderen." 

~

"Jan is drie jaar en is een selectieve eter. Hij eet enkel friet en chips. Hij weigert andere voeding en drinkt dan enkel wat water."

~

"Elise kan niet stoppen met eten. Ze eet veel en geeft de voorkeur aan suikerrijke en vettige voeding. Ze wil graag afvallen maar dit lukt haar niet."

~

"Tom en Lies zijn een koppel en willen graag gezonder eten maar in de praktijk blijkt dat het plannen en organiseren om een gezond weekmenu samen te stellen niet zo vlot verloopt."

bottom of page